• Божурище, ул. Гурмазовско шосе №9
  • office@solartim.eu

Слънчевата енергия става все по-важна част от живота на средностатистическия европеец, тъй като се стремим към по-устойчиво бъдеще и намаляване на зависимостта ни от внос на енергия.

Слънцето е чист, възобновяем и изобилен източник на енергия, който може да се използва за захранване на нашите домове, предприятия и общности. В Solar Tim се гордеем, че сме част от тази енергийна революция, и се стремим да помагаме на нашите клиенти да се възползват от предимствата, които предлага слънчевата енергия.

Екипът ни от експерти е посветен на това да предоставя на клиентите си висококачествени фотоволтаични системи, които са проектирани така, че да отговарят на техните специфични нужди. Ние разбираме, че всеки клиент е уникален, и отделяме време да изслушаме изискванията му и да адаптираме решенията си в съответствие с тях. Независимо дали искате да захранвате с енергия дома или бизнеса си, нашият екип може да ви помогне да развиете идеята си и да я превърнете в реалност. Моля, никога не се колебайте да се свържете с нас, независимо дали по имейл, телефон или чрез нашия формуляр за контакт.

Ние сме специализирани в изграждането на фотоволтаични системи за лично ползване и имаме възможност да ви предоставим материали от водещите световни марки. Това означава, че можем да предоставим на вас, нашия потенциален клиент, системи с най-високо качество, които са проектирани да служат много години. С нашите системи можете да намалите или дори да елиминирате разходите за електроенергия на вашето домакинство, което ще ви спести пари в дългосрочен план.

В Солар Тим разбираме, че процесът на инсталиране на фотоволтаична система може да бъде сложен и отнемащ време. Ето защо сме се ангажирали да предоставим на нашите клиенти ускорен и лесен начин за инсталиране на фотоволтаична система. Ние създаваме условия, които ни позволяват да бъдем първата и последната стъпка за нашите клиенти, като се грижим за всеки детайл и документ, необходим за изграждането на вашата фотоволтаична система. От първоначалната консултация до окончателната инсталация ние ще бъдем с вас на всяка крачка от пътя.

Нашата мисия е да намалим разходите ви за енергия и да ви покажем, че независимо колко скъпо е електричеството, слънцето не е.

Вярваме, че всеки трябва да има достъп до достъпна, чиста енергия, и сме посветени на това да направим това реалност за нашите клиенти. Като използваме силата на слънцето, можем да ви помогнем да намалите въглеродния си отпечатък и да дадете своя принос за опазването на околната среда. Нашата мисия и ползите, които искаме да донесем на нашите клиенти, не се изчерпват с подпомагането на околната среда. Ние също така искаме да освободим нашите клиенти и да им дадем силата на енергийния суверенитет.

Освен изграждането на фотоволтаични системи, ние предлагаме и редица други услуги, за да помогнем на нашите клиенти да извлекат максимална полза от своите слънчеви енергийни системи.

Това включва услуги по поддръжка и ремонт, както и участие в правителствени програми за финансиране. Сега е чудесен момент за инсталиране на системи от слънчеви панели, тъй като програмите за рефинансиране все още действат и разполагат с остатъчен бюджет. Действайте сега и се възползвайте от тази чудесна, макар и временна, възможност. Ние винаги сме тук, за да помогнем на нашите клиенти, и се гордеем с това, че предоставяме изключително обслужване и подкрепа по всички въпроси, свързани с нашите клиенти и бизнес.

В заключение, в Солар Тим се стремим да предоставяме на нашите клиенти висококачествени, надеждни и достъпни фотоволтаични системи. Ние разбираме значението на устойчивото развитие и сме посветени на това да помагаме на нашите клиенти да дадат своя принос за опазването на околната среда. Най-важното е, че искаме да дадем на вас, нашите потенциални клиенти, силата да създавате собствено електричество и да намалите или направо да премахнете зависимостта си от мрежата. Ако търсите надежден партньор, който да ви помогне да изградите вашата фотоволтаична система, не търсете повече от Solar Tim. Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да използвате най-изобилния източник на безплатна електроенергия.

Не забравяйте, че електроенергията е скъпа, но слънцето не е.