• Божурище, ул. Гурмазовско шосе №9
  • office@solartim.eu

В Solar Tim ние сме посветени на това да предоставяме на нашите клиенти цялостни решения за техните нужди от фотоволтаични (PV) системи.

Един от най-критичните аспекти на този процес е създаването на необходимите документи, за да се гарантира успешното изпълнение на проекта от началото до края.

Ние предлагаме редица услуги за създаване на документи, за да гарантираме, че нашите клиенти получават необходимата подкрепа, за да вземат информирани решения за своите инвестиции в соларни системи.

Нашият екип от експерти ще работи с вас, за да разбере конкретните ви технически и финансови очаквания за вашата фотоволтаична система. Използвайки тази информация, ние ще ви предоставим конкурентна оферта, която отговаря на вашите уникални нужди. Ние разбираме, че всеки проект е различен, и нашата цел е да гарантираме, че ще получите ясна представа за разходите, свързани с вашия проект, включително за всички потенциални отстъпки или стимули, с които разполагате.

Когато работите със Solar Tim, можете да се доверите, че ще ви предоставим оферта, която е съобразена с вашите нужди. Гордеем се с това, че предлагаме конкурентни цени, без да жертваме качеството, и винаги се стремим да бъдем прозрачни по отношение на нашите разходи. Искаме да се чувствате уверени, че правите правилната инвестиция в бъдещето на вашия бизнес.

Изготвяне на проектна документация:

Изграждането на фотоволтаична система изисква внимателно планиране и внимание към детайлите. В Солар Тим имаме опита и знанията, за да се справим с всички необходими документи и административни предизвикателства, свързани с изграждането на вашата фотоволтаична система. Разбираме, че ориентирането в строителните норми и правила може да бъде непосилно, затова ние се грижим за всичко вместо вас.

Екипът ни ще работи с вас, за да създаде подробен план, който отчита вашите специфични изисквания и местните строителни норми. Ще гарантираме, че проектът ви ще бъде завършен навреме и в рамките на бюджета, и ще ви държим в течение на всяка стъпка от пътя. Гордеем се с вниманието си към детайлите и с ангажимента си към качеството.

В Solar Tim вярваме, че комуникацията е от ключово значение. Ще ви държим в течение по време на целия процес на проектиране и инсталиране и ще приветстваме всички ваши въпроси или притеснения. Нашата цел е да направим процеса възможно най-безпроблемен и без стрес за вас.

Кандидатстване за правителствени програми за финансиране:

Българското правителство предлага програми за финансиране на предприятия, които инвестират във възобновяеми енергийни източници като слънчевата енергия. Тези програми могат да осигурят значителни финансови ползи, но също така могат да бъдат предизвикателство за ориентиране. В Солар Тим ние разполагаме с широка мрежа от професионални контакти и можем да ви помогнем да се ориентирате в тези програми с лекота.

Ако се интересувате да кандидатствате за държавна програма за финансиране на рефинансирането на фотоволтаичната система на вашия бизнес, можем да включим тази опция в офертата, която ви предоставяме. Нашият екип ще работи с вас, за да разбере специфичните изисквания на програмата и да гарантира, че заявлението ви е подадено правилно и навреме.

Ние разбираме, че финансирането на вашата фотоволтаична система може да бъде значителна инвестиция за вашия бизнес. Ето защо искаме да ви помогнем да се възползвате от всички налични възможности за финансиране. Независимо дали ще изберете да финансирате системата си чрез държавна програма или чрез традиционно кредитиране, ние можем да ви помогнем да намерите правилното решение за вашите нужди.

В Solar Tim ние се ангажираме да помагаме на предприятия като вашето да преминат към слънчева енергия. Вярваме, че възобновяемата енергия е бъдещето, и се гордеем, че сме част от това важно движение. Екипът ни от експерти е тук, за да ви помогне на всяка стъпка от пътя, от предоставянето на конкурентна оферта до обработката на всички документи и административни задачи, свързани с изграждането на вашата фотоволтаична система.

Ако сте готови да преминете към слънчева енергия, ние ви насърчаваме да се свържете с нас още днес. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предоставим оферта, съобразена с вашите конкретни нужди. Благодарим ви, че обмисляте слънчева Тим за вашите нужди от възобновяема енергия. Очакваме с нетърпение да работим с вас!