• Божурище, ул. Гурмазовско шосе №9
  • office@solartim.eu
SOLARTIM

Нашия екип

Solar Tim е семейна бутикова компания, създадена през 2022 г. Семейство Иванови основава Solar Tim във време на несигурност и огромна нестабилност на енергийния пазар. Тяхната цел беше и все още остава да дадат на европейския потребител възможност за енергиен суверенитет. В края на краищата, независимо от цената на киловатчас, слънцето си остава безплатно.

Екип за изграждане на фотоволтаични системи

Управител Ангел Иванов е висококвалифициран и опитен експерт в областта на електрическите инсталации с фокус върху фотоволтаичните системи. За него електроенергията и полезността, която тя осигурява, са увлечение за цял живот и позицията му в Солар Тим му позволява да сподели плодовете на своята мания с нашите клиенти. Имайки дългогодишен опит в създаването на различни електрически системи, Ангел предоставя на нашите клиенти безценни съвети и подкрепа при създаването и експлоатацията на техните фотоволтаични системи. Той има задълбочени познания за последните технологични постижения и регулации в бранша, което му позволява да дава разумни съвети за най-ефективните и рентабилни решения. Ангел се стреми да предоставя на нашите клиенти индивидуално внимание и да гарантира удовлетвореността им от всеки проект.


Като финансов директор на Солар Тим, Ванина Иванова допринася богат опит в администрирането на проекти. Ванина използва своя опит, за да гарантира, че всички оферти, представени на нашите клиенти, са изключително конкурентни и лесни за разбиране. Тя има усет към детайлите и се стреми да предоставя най-висококачествени услуги на нашите клиенти. Под нейно ръководство Solar Tim успешно осигури необходимото за дейността си финансиране. Тя отговаря и за създаването и уреждането на различните документи, необходими за участие в държавните програми за рефинансиране, които се провеждат в момента в България. С нея на ваша страна не само ще можете да изградите мечтаната фотоволтаична система, но и ще имате голям шанс тя да бъде финансирана от държавата.  Ванина е посветена на това да гарантира, че нашите клиенти получават най-добрите възможни финансови решения и съвети.

Мариян Иванов е лицето на Солар Тим и основната контактна точка за нашите клиенти. Благодарение на опита си в държавните институции Мариян е развил разбиране за важността на прозрачността и отчетността във всеки проект. Той е страстен в изграждането на силни взаимоотношения с нашите клиенти, като гарантира, че те винаги са информирани и участват във всяка стъпка от процеса. Мариан отговаря и за управлението на нашето онлайн присъствие, което включва осигуряване на актуалност на уебсайта ни и редовно обновяване на каналите ни в социалните медии с ангажиращо и информативно съдържание. Той се гордее със семейната атмосфера в Solar Tim, която гарантира, че всеки клиент се чувства като ценен член на семейството.

Димитър  Димитров внася в компанията богати знания и опит, като има усет за откриване на иновативни и обещаващи стартъпи в сектора.  Той има съществен принос за растежа и успеха на Solar Tim. Богатият му опит в управлението на инвестиционни портфейли и анализирането на пазарните тенденции помогна на Solar Tim да осигури финансиране и инвестиции за разширяване на бизнес операциите си. Той е активен инвеститор в компанията от самото ѝ създаване и играе ключова роля в разработването на стратегическата визия и плановете за растеж на Solar Tim. Димитър силно вярва в значението на фотоволтаичните системи и е поддръжник на решенията за възобновяема енергия. Той вижда потенциала на бъдещето на чистата енергия и е инвестирал в Solar Tim, защото вярва в мисията на компанията да предоставя достъпни, ефективни и екологични енергийни решения на домакинствата и бизнеса. Като инвеститор Димитър участва активно в ежедневните операции на Solar Tim, като предоставя стратегически насоки и финансова подкрепа на компанията. Той работи в тясно сътрудничество с изпълнителния директор на компанията, за да гарантира, че Solar Tim остава конкурентноспособна в бранша и продължава да въвежда иновации и да разширява продуктовите си предложения. Страстта на Димитър към възобновяемите енергийни източници, съчетана с опита му в областта на финансите, го правят идеален партньор за Solar Tim.

Заедно Ангел, Ванина, Мариян и Димитър са гръбнакът на Solar Tim, като гарантират, че всеки клиент получава възможно най-доброто обслужване и опит. С комбинираните си умения и опит те утвърдиха Солар Тим като доверен и надежден партньор във фотоволтаичната индустрия. Тяхната отдаденост на осигуряването на индивидуално внимание, прозрачна комуникация и висококачествени услуги им е спечелила репутация на отличници в очите на техните клиенти. Независимо дали искате да инсталирате нова фотоволтаична система или се нуждаете от подкрепа за съществуваща такава, Solar Tim е партньорът, на когото можете да се доверите за постигане на резултати.

С фокус върху удовлетвореността на клиентите, ние се стремим да осигурим ефективни и рентабилни системи за слънчева енергия, които да отговарят на вашите нужди. Солар Тим разбира, че енергията е скъпа, поради което предлагаме решения за слънчеви панели, за да намалим разходите ви за комунални услуги. Избирайки Солар Тим, можете да окажете положително въздействие върху околната среда, като същевременно спестите пари от сметките си за енергия и вземете властта на вашето домакинство във вашите ръце. В крайна сметка всичко, което трябва да кажем, е:

„Енергията е скъпа, а слънцето – не.“